Çocuk Süveteri Ve Patik |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuk Süveteri Ve Patik![]() Çocuk süveteri ve Patik| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ![]() Anchor bebe yünü ile 3 numara şiş kullandım 70 ilmek başladım Kol oyuntusu için 3-2-1 (ilmek) şeklinde kesim yaptım Yaka içinde ortadan 8 ilmeği kapattım Sırayla sağ ve sol tarafı ördüm![]() ![]() Patiklerde klasik patik modelimden Küçük olması için 35 ilmekle başladım 17 ilmek örüp şişe bir kez ip dolayarak arttırdım,1 ilmek ördüm tekrar arttırdım Bundan sonraki sıralarda yanlardaki 17 ilmek sabit kalmak koşulu ile ortadaki tek ilmek 12 tane olana kadar arttırmaya devam etim 6 sırada düz ördükten sonra yanlardaki 17 ilmeği askıya alarak ( yani şişte bırakın ama örmeyin) ortadaki 12 ilmek üzerinden örgüye devam edin Her ön sırada 1 ci ve 12 ci ilmekle beraber yanındaki ilmeği beraber örüp eksiltin Yanlarda 12 ilmek kalınca bütün ilmekleri 2 sıra düz örüp boğaz kısmı için çift lastik örün (2 düz,2 ters) Kolay gelsin![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuk Süveteri Ve PatikÇocuk süveteri ve Patik| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuk Süveteri Ve PatikDüğmeli çok farklı bebek patiği örgü ![]() |
|
|