Eyleme Allahım - Paşaoğlu Mhmt |
10-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eyleme Allahım - Paşaoğlu MhmtEyleme Allahım - Paşaoğlu mhmt Eyleme Allahım! Yine bir ramazanı şerife eriştirdiği için Rabbımıza hamdı senalar olsun Mübarek ramazanın son on günü içerisin de çok tuhaf duygular içerisindeyim Bu ramazan benim için çok hikmetli ve bereketli geçti şimdiye kadar nüfus kağıdımda yazan Müslüman kimliğimi daha iyi idrak ettim ve diyebilirim ki yeniden İslama , Allah'a ve kurana sığındım Diyeceksiniz ki şimdiye kadar Müslüman değilmiydin? Müslüman’dım elhamdülillah ama ben bu kimliğin farkına yeni vardım Müslüman olmanın gereği sadece bir kâğıdın küçük bir yerinde dini İslam diye belirtilmesi olmadığını fark ettim Müslümanlık deyince artık aklıma namaz geliyor, Kur'an geliyor hazreti Muhammed (SAV) geliyor peki onlar bu kimliği kazanmak için ne yapmışsa, benimde Müslüman’ım diyebilmek için en az onların yaptıklarının yüzde onunu bile yapmam gerekmez mi? Yoksa sadece müslümanım demekle bu iş olup bitiyor ve ben kendimi kurtarabiliyor muyum? Hayır kurtaramaz! Hiç kimseyi de kurtaramayacaktır da Ve ben kurtuluşu seçiyorum Allah'a sığınıyorum, kur'ana sığınıyorum, hazreti Muhammede (SAV) sığınıyorum, başka sığınılacak gölgesinde barınılacak bir yerde bilmiyorum Allah'ım sensiz ve dinsiz İslamiyetsiz hiç kimseyi bırakma Ben sana teslimim Bu teslimiyet kundaktaki bir çocuğun anasına olan teslimiyeti gibi beni ve tüm Müslümanları bir ananın yavrusunu şefkatle sevgiyle bağrına bastığı gibi bağrına bas Bizi yolundan ayırma, Kur'anın ve Resulünün hadimleri et Bir kıtmire verdiğin derecenin yüz binde birini bana da bahşet Rabbim Sen her şeyden münezzehsin, sen rab bil aleminsin kapına geldim boş çevirme Allahım Senden sadece seni istiyorum Ne mal, ne de mülk, yalnızca seni ve sevgini istiyorum, bunu benden esirgeme Allahım Beni ve soyumdan gelecek olan hiç kimseyi sana, vatana, islama asi kullarından eyleme Eyleme Allahım! Eyleme Allahım ! Eyleme Allahım AMİN |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|