![]() |
Çeşit Çeşit Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...Platonik aşk üzerine mektup Sana uzaktan bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen evine şu yollardan gidiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşamları ne yaparsın acaba? Sofraya oturduğun zaman yanında kimler var? Hangi yemeği severek yersin, neyi sevmezsin? Kitap okur musun? Hangi kitapları seversin? Ne tür filmlerden hoşlanırsın? Televizyon izler misin? Gece sokağa çıkar mısın? Arkadaşlarınla en çok neye gülersin? En çok kim kızdırır seni ![]() ![]() Bilmeliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onca kalabalığın içinde, karmaşık yaşamın ortasında eğer sen varsan daha seni görmeden bir kuş gibi çırpınmaya başlıyor yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey uzak uzak baktığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...Özlem üzerine aşk mektubu Sevgilim Sen gideli kaç saat oldu ? Kaç gün geçti, kaç hafta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim özlüyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlem bir yağmur gibi yağıyor üstüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceler boyu sabahlayıp uğruna, boşluğa düştüğüm sevdiğim, bir tanem, gözbebeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksun, gittin, tek başına koydun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...Ayrılık üzerine aşk mektubu Sen gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elveda aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevinçlerim, hayallerim, umutlarım, renkli dünyam elveda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düne kadar en yücesini yaşadım mutluluğun, ayaklarımın altından kayıp gidiyordu toprak, denizlerin ovaların üstünde uçuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bensiz nasılsın, bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Düne kadar gözlerinden aşkı içtiğim, dudaklarında yüreğimi erittiğim, uğruna bıçaklar çekip dünyaya meydan okuduğum ey sevgili nerdesin? Kimlesin? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elveda aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...Karşılıksız aşk üzerine mektup Seni ne çok sevdim ben ![]() ![]() ![]() ![]() Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sitem edemem ![]() ![]() ![]() ![]() MUTLU OL SEVDİĞİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...İhanet üzerine mektup Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl olsa biterdi bu aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...Sevgiliden özür dilemek için mektup Sevgilim sana nasıl söyleyeceğim, nasıl yazacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevemiyorum kimseyi, gözlerim senden başkasını görmüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sokağa çıksam attığım adımlar boşlukta geziniyor, yağmurlar yağsa damlalar bana seni söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatamı biliyorum, yanlışın farkındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susup gittin, çekip gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...Nazlı sevgiliye aşk mektubu Biliyorum sen de seviyorsun beni ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum sen de seviyorsun beni ![]() ![]() ![]() ![]() Beklenmedik bir zamanda, umulmadık bir yerde ansızın karşıma çıkıyorsun, gözlerimiz karşılaşınca yüzünü çeviriyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim, benim nazlı sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim, biliyorum sen de seviyorsun beni, itiraf etmiyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...ESKI ASKIM'A (o kendini biliyor) Hiç inanmamıştım aşkım, hem de hiçbir zaman inanmamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle birlikte kurduğum dünyayı yerle bir edip gitmene ne sebep oldu bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle birlikte hayallerimi de kaybettim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden sonra ben nasıl yaşarım bilmiyorum, ama senin hep mutlu olmanı isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...ESKI ASKIM'A Soğuk bir sonbahar akşamıydı ![]() ![]() ![]() ![]() Gizli bir el kalkış hazırlanan otobüse binmek için seni sürükler gibiydi ![]() ![]() ![]() Ben seni unutmadım sevgili, ben seni unutmadım ![]() ![]() ![]() ![]() Yalan değil kaçamak sevdalara takıldım yokluğunda bir süre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığın acısıyla gurur satın alır oldum her gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tek seni unutmadım sevgili, bir tek seni unutamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olamadı gülüm bir araya gelemedik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerim böyle dağınık değildi eskiden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...SEVGİYİ TARİF ETMEYE KALKSAM, SENİ ANLATIRDIM DÜNYAYA ![]() ![]() ![]() Korkunun olduğu yerde aşk yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıskançlık; inancımızın bütünlüğü ölçüsünde besler aşkı ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek; var olmaktır bir bakıma,derinden bakılınca yokluğa benzer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir an gelir; her şeyi onunla değerlendirmeye başlarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanmaktır, tutuşmaktır sevmek ve yaşadıkça hiç sönmemektir ![]() ![]() ![]() Dinle, sevmek alışveriş değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevginin bedeli yine sevgiyle ödenir, altınla değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...DUYGULAR duygularımı en ince detaylarıyla anlatmak istiyorum,okadar acı ve hüsranla doluki kalbim bir türlü kaleme alıpta yazamıyorum en başta seni yazmak istiyorum sayfalar dolusu; ister bir sayfa tutsun ister yüz seni yazmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve sonra terk edilişleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işte her zaman böyle yazmak istiyorum,sayfalarca ve saatlerce hep seni canım, ama şimdi şu anda yazmak şöyle dursun onları görmek bile istemiyorum isteksizce yazılan şu duygularım inan gerçekler değil canım ![]() ![]() ![]() ![]() ruhum ve benliğim bunların hiçbirisini arzulamıyor,hepsi hepsi daima seni arzuluyor ![]() ![]() sonra tekrar seni yazmak istiyorum sayfalara senin hayatını senin yaşamını ve senin için güzel olanı benim için acı ve hayal kırıklığı ![]() ![]() sonra kaybolan bir evlilik ve çocuklar işte böyle oldu duygularım ![]() ![]() ![]() aşkı sevgiyi unuttu artık kalbim zaman geçmek bilmiyor, bu acı duyguların içinde kapkaranlık oluyordu duygular ![]() ![]() ![]() ![]() kin nefret herşey böyle oluyordu canım,duygularımı böyle anlatmak istemezdim sana ![]() ![]() inan ömrüm yetmez duygularımı anlatmaya kağıtlara dökmeyesayfalara sığdırmaya ![]() ![]() ![]() --->: Çeşit Çeşit Mektuplar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...ELVEDA BITANEM Sabah uyandiginda midesinde bir yanma hissetti yanmanin nedeni aksam yedikleri degil uyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina gelmesiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ona da haksizlik etmek istemiyorum belki hatali olan benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç saatlik yolculuktan sonra Kadiköy iskelesine geldi her zamanki gibi yine ilk kendisi gelmisti bulusma yerine ![]() ![]() ![]() ![]() “Üsüdüm” dedi genç kiz, bu yolculuk boyunca edilen tek lafti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kiz daha da heyecanlanmisti ![]() ![]() Genç adam içini çektikten sonra “sence biz nereye kadar gidecegiz, daha dogrusu biz iyi bir ikiliyiz” “Bunlari sorma geregini neden duydun ![]() ![]() Genç adam söze basladi: “bak canim bundan birkaç ay önce aksam saat 11:00 civariydi sanirim, hatirladin mi? Genç kiz “evet hatirladim” dedi, ama genç adam genç kizin sözünü bitirmesini beklemeden “o aksam seni düsünüyordum diger aksamlarda oldugu gibi senin için bir siir yazmistim onu o an sana okumak istemistim, sana telefon açtigimda siirimi bile dinlemeden simdi sirasi mi canim ya senin de isin gücün yok mu demistin bana ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kiz tekrar “evet” dedikten sonra saskin saskin “evet ama bunlari neden hatirlatiyorsun bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Genç adam güldü “Evet canim bak burda haklisin, sen zaten olmak istesen bile bu kalbi tasidigin müddetçe hasta bakici hemsire falan olamazsin ![]() Genç adam devam etti “bana simdiye kadar kaç kere sabahin erken saatlerinde güzel sözcüklerden olusan bir mesaj çektin, hiç hatta günün hiçbir saatinde çekmedin ![]() ![]() Genç kiz anlamisti, “yani ne istiyorsun benden sair olmami mi?” Genç adam tekrar gülümsedi içinden dün gece verdigin ayrilik kararinin ne kadar dogru oldugunu düsünüyordu ![]() “Hayir dedi sair olmani istemiyorum zaten olamazsin da; yalniz biz ayrilmaliyiz, ayrilirsak ikimiz içinde en hayirlisi bu olacak ![]() Genç kiz sasirmisti, “Neden ama ben seni seviyorum, senin de beni sevdigini saniyordum ![]() Genç adam iç çekerek “hayir canim sen esas beni sevdigini saniyorsun, eger beni sevseydin simdi burda baska seyler konusuyor olurduk ![]() Genç kizin gözleri yasarmisti, Genç adam cebinden çikardigi mendili uzatti, genç kiz göz yaslarini silerek kesik bir sesle “Sen bilirsin, umarim beni baska biri için birakmiyorsundur ![]() Genç adam “Nasil böyle bir seyi düsünürsün, senden baska olmadi ve uzun sürede olacagini sanmiyorum ![]() ![]() ![]() Birkaç dakika sesiz oturduktan sonra genç kiz “kalkalim istersen” dedi ![]() Genç adam ben biraz daha burda kalmak istiyorum, istersen sen kalkabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kiz uzaklasirken genç adam masada dondu kaldi vakit ögleni bulurken yagan yagmur yerini günese birakmisti, ama genç adam titriyordu onu titreten açan günese ragmen esen rüzgar miydi, yoksa kalbindeki ayrilik acisi miydi ![]() ![]() ![]() Dostlarini düsündü onlarin dediklerini düsündü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç saat sonra genç adam uykuya dalmayi basarmisti ve sabah 7 de saatin zirlamasiyla uyandi genç adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Sadece onlari sevmeyi sevdim Hepsini onlarsiz yasadim da Bir seni sensiz yasayamiyorum Bu aski tek kalpte tasiyamiyorum Sana yemin güzel gözlüm bir tek seni sevdim Ve seni severek ölecegim, ELVEDA BIRTANEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evet, genç adam sasirmisti, mesajin gelis saatine bakti sabahin besini gösteriyordu güldü kahkahalar atarak güldü onu tanidigi ve arkadas oldugu günden beri ilk defa bir siir aliyordu ve ilk defa bu saatte araniyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Heyecanla hizli arama yapti, çalan telefonu yabanci bir ses açti ![]() Genç adam “Nalan ile görüsebilirmiyim” dedi ![]() ![]() ![]() Genç adam beyninden vurulmusa döndü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç ay sonra ![]() ![]() ![]() Iki doktor konusur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - haaa o mu, üç ay önce getirdiler elindeki cep telefonunu hiç birakmiyor, kendisi yüzünden bir genç kiz intihar etmis, o günden sonra o cep telefonu her zaman elinde devamli bir seyler yazip birine yolluyor ![]() “Sadece onlari sevmeyi sevdim Hepsini onlarsiz yasadim da Bir seni sensiz yasayamiyorum Bu aski tek kalpte tasiyamiyorum Sana yemin güzel gözlüm Sana yemin güzel gözlüm bir tek seni sevdim Ve seni severek ölecegim, ELVEDA BIRTANEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...SEVGİYE DAİR Ey Güzel İnsan! Sessiz sevdaların bitiremediği, sözcüklerin ifade edemediği, bahar aylarının varlığını kıskandığı ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Seni seviyorum" derken eriyorum, her eriyişimde bir kez daha "seni seviyorum" diyorum ![]() Hepsi bu; "Seni seviyorum" ![]() ![]() ![]() SEVGİNE İHTİYACIM VAR, bana yaklaşan durağanlaşmış beyninde ki düşüncelerin nokta bitişlerine ![]() dünlerde ayakta kalma çabalarıma inanmana, parmak uçlarımda ki hislerimden, acılarına sebebiyet verenlere olan nefretimin büyümesine olan engelleme çabalarına sahip çıkamayan beynimin, aslında kendine verdiği sızılardan vazgeçme gayretleriyle cebelleşip duruyorken, bakışlarındaki ışığa ihtiyacım var ![]() sana olan vazgeçilmez hislerimi beyninde açığa çıkarma duygularımın, yüreğimdeki fırtınanın dinmediğini, cümlelerimin arasına sıkıştırılmış göğsümün o ince sızısından, göğsünün sol yarısına akan hislerimi anlamana ihtiyacım var ![]() sevdiğimi daha önce söylemiş miydim?" cümlesinin dudaklarından çıkarken "hayır" diye anlamsız bir cümle kurup sesindeki sevgiyi defalarca duymak isteyen "ben" in sana ihtiyacı var ![]() sevdalı kalemimin ucundan dökülen yazıların sana ait olduğunu bilmene ihtiyacım var ![]() "Sen"i kaybetmekten her adımda korkan benim sevdanı bilmeye ihtiyacı var ![]() ![]() ![]() Ağla! Ben de ağlarım, göz yaşlarım özlemine az kalır, buralarda nem var! Nem varsa sende kalır daha çağırırken beni anı bile kalmaya tenezzül etmeyen o dağ dorukları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki dönemem; oralarda usul usul talazlanan nehirlerde yaz kalır, kış yanar, düş üşür yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tür gurur bu ![]() ![]() ![]() kendi ellerimizle onu yok etmek bizim gibilerin mutluluğuna tahammül edemeyen bu hayata bu hayatın zorba kurallarına bir tür baş kaldırış ![]() ![]() ![]() Yağmur yağacak az sonra, hep ağlamaklı olurum yağmur yağdığında ![]() gözlerim üşür, içimdeki kuşlar uçar gider ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...Yokluğunu Hissettiğim Aşkım'a ![]() ![]() Artık yapayalnızm,bi sevgilim var ama ben yalnızım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...Böyle Uzak Kalma Bana Ayın karanlığına sakladım düşlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() “Güneşin donuk sarı gölgelerinin altından”bakıyorsun bana ![]() ![]() olmalı, açmaya yüz tutmuş ![]() ![]() ne bana yakışıyor ![]() Ne kadar yakınsan o kadar uzaksın bana ![]() Dalgalarının kayalara vurup parça parça olmasını istemediğin için mi küstün sahillere¿ Hangi gemi barınacak o denizde söylesene¿ Hangi gemi batmadan kalacak su yüzünde¿Bütün fırtınaları göze almışken ben, şimdi neden yelken basamıyorum sendeki o sonsuz maviliğe¿Senin görmediğin o sahilde demir atmış bekliyorum öylece…Ne zaman”İskele alabanda”diyeceksin¿ Böyle donuk baktıkça sen, yapraklarını dökmüş asırlık bir çınarın kovuğuna yerleştirdiğim hüzünler bir bir çıkıyor ortaya ![]() istiyorum, benimle kal…Hüzünler de o asırlık çınarın kovuğunda kalsın, böyle yaşayıp gidelim birlikte…Sonra yine gözlerin dikiliyor karşıma, donuyorum… Zamanda kaybolmuş iki yüreği yeniden bir araya getirmenin çabası benimkisi ![]() Küllenmediğine inandığım bir alevi, yüreğimle yeniden canlandırmaya çalışmak… Yorgunsan en az senin yorgunum bende…Her şeye rağmen bir güne bakan doğuyor içimde ayın karanlığına sakladığım düşlere inat ![]() Şimdi sen aşk çiçeğim, bana en yakın haline bürün, yüreğine koy ellerini ve sadece Yüreğinin söylediği sözleri dinle ![]() Kendini gör ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|