Kitap İle İlgili Makale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kitap İle İlgili MakaleKitap ile ilgili makale Kitap okumak bence hayattaki en güzel şeylerden biridir Kitap insana bir çokşeyi ğretir Bilgilendirir ve kültürlendirir Kitapların benim hayatımda büyük bir yeri var-dır Sürekli okumak hatta başından hiç ayrılmak istemiyorum Kitaplar bende öyle biralışkanlık yaptı ki okumadan duramıyorum ![]() Kitaplar insana unutulmaz şeyler yaşatır Kitaplar insanın yalnızlığını giderir Bi-zimle arakadaş olurlar Kitaplar bizim hayatımızda yardımcımızdır Kitaplar insanı hayata hazırlar Kitap bize sevinç ve mutluluk hissi verir Ve bence bu hisleri yaşamak çok güzel bir duygudur ha-yata hazırlar Kitap bize sevinç ve mutluluk hissi verir Ve bence bu hissi yaşamak çokgüzel bir duygudur ![]() Ben en çok macera kitaplarını ve şiir kitaplarını seviyorum Ayrıca masalları veöğüt veren kitapları da severim Roman,masal,hikaye gibi kitaplar bizim kişiliğimizinaynasıdır ![]() Ben kitapları çok seviyorum Ve bu yüzden hep bir kütüphanem olsun istemişim-dir Kitapların hepsi benim olsa ne güzel olurdu Hepsini okurdum Hiçbirini incitmez![]() Sayfalarını yırtmazdım Onları okurdum Benim kitaplara duyduğum sevgi gerçek birsevgi Ben kitapları asla bırakmam,bırakamam![]() Bence herkez kitap okumalı Okuma yazma bilen bir kişi için bu hiçte zor bişeydeğil Bence kitap okumak, internette vakit geçirmekten, televizyon izlemekten,ve bir-çokşeyden daha güzel ![]() Kitaplar gerçek dostudur Seni asla sırtından vurmaz Yalan söylemez ve seniüzmez ![]() Arkadaşlar size tavsiyem sizde kitap okuyun Ve onlarla arkadaş olun Siz onlarıbırakmazsanız onlarda sizi bırakmaz! ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|