|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aralarında, harfler|makalelerdenemeler, satır |
![]() |
Satır Aralarında Harfler|Makaleler-Denemeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Satır Aralarında Harfler|Makaleler-DenemelerKaçıncı kez raftan indirdiğimi bilmediğim kitabın sayfalarında buldum yitik hüzünleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, benimle yitik ve kayıp şehirlerde parmak izi takibi yapan saray artığı ,kokuşmuş cinayet filmlerinin cin bakışlı savcılarının elinde tutsak olmak isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaçıncı kez sayfalarını karaladığım,kenarlarına not aldığım kitabın satırlarında buldum yüzümü, bedenimi, hareketlerimin yansımalarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iz haa siz mi mirascılarım olacaksınız? Ben, benimle yitik ve kayıp kasabalarda aradığı cadde ve sokak adlarını sormaya rehber arayan biçare gönül ![]() ![]() Kaçıncı kez satırlarında yeni dünyalar kurmak üzere kavilleştiğim cümleler,kelimeler ![]() ![]() ![]() Ben zamansız sevdaların yaktığı saman alevlerinin ızdırabı… Saklanmak yok diye haykırıyorum,yüzleşmek kaldı Siz haa siz mi mirascılarım olacaksınız? Adres sorduğu dünyaya ait olmayan,dünyayı kendine ait adres zanneden gönül… Noktası,virgülü,soruları,büyük ve küçük harfleri,yığılmayın üstüme…Renkler yalnızca siyah ve beyaz…Bazen büyük ve iri ama genellikle küçük ve düz yazılar … ![]() ![]() Ve ben hala kankardeşliğimin ahdına sadık kaldığımı haykırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|