Sadece Sen.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Sen..Kalbimde seni taşıyorum, En değerli hazinemsin ![]() ![]() ![]() Seni istiyorum başka hiç bişey istemiyorum ![]() ![]() ![]() Sadece sen ![]() ![]() ![]() Hiç birşeyim olmasın, Ama sadece sen yanımda ol istiyorum ![]() ![]() ![]() Sadece sen ![]() ![]() ![]() Ağlama istiyorum, Mutlu ol istiyorum Ve hep benimle ol istiyorum ![]() ![]() ![]() Sadece sen ![]() ![]() ![]() Bak yine gece oldu, Ama ben hala seni düşünüyorum, Hala hayallerimde sen varsın ![]() ![]() ![]() Sadece sen ![]() ![]() ![]() |
|
Sadece Sen.. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Sen..Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan |
|
Sadece Sen.. |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Sen..''Sadece sen Okyanus gözlü kadınım;Uğrunda, ölürüm ben'' dedin ama,yalanın kuyruklusunu söyledin![]() ![]() ![]() ''Seni dünyalara değişmem ben''dedin ama bir'' hiç''e değiştin ![]() '' Sensiz yaşayamam ölürüm ben''dedin ama bensizliği isteyerek seçtin ![]() ![]() Bak!'' Arıza''yım ben Yalan-yanlış yok kitabımda![]() bir kere sevenlerdenim ,sonra asla bağışlamam dedim Fidan boylum sana ''yamuk''yapar mıyım hiç? dedin ama bütün ''şekil''leri denedin![]() ![]() Bir gece yüreğimin üstüne binlerce köz bıraktın,ben de seni ''gayya kuyusu''attım Günahlarını ve yalanlarını da üstüne'' kapak ''yaptım![]() ![]() Beni ''ARAF''ta bekle diye,son nefesine kadar yanıt veremeyeceğin bir soru ile ''tek''başına bıraktım İZMİR Yasemin |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|