![]() |
Sabret - Bir Hasret Yazısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabret - Bir Hasret YazısıSabret - Bir hasret yazısı Ben,senden önce yaşamamışım sanki ![]() ![]() ![]() Günler geçmemiş, yıllar olmamış sanki hayatımda ![]() ![]() ![]() Doğmuşum ve zaman durmuş sanki!Ne ağlamışım acıya ne de hayata inat gülmüşüm!!! Gülemediğim anlarda uçurum yamaçlarında boşuna durmuşum ![]() ![]() Çok zaman geçti o yamaçta!!!Direndim inadına şu hayata Bir yerlerde diğer yarım vardı,biliyordum bunu!!! "Sabret"dedim kendi kendime ![]() ![]() ![]() Her canım yandığın da sığındığım tapınağım,beni karanlıkta bırakmayan ay ışığımdı ![]() Saatlerce ona bakar,diğer yarım nerdesin derdim!!! Dualar eder "ALLAHIM BİR MUCİZE" diye beklerdim ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum,bir yerlerde diğer yarım vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet sevdiğim ![]() ![]() ![]() sen,canım diğer yarım hoşgeldin hayatıma ![]() ![]() ![]() Sevgilim,güzel gözlüm,derinliklerde ışık ol bana!Şuana dek hep ay ışığı yardım etti,bundan sonra hep sen ol yanımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım,diğer yarım,artık seninle bir bütünüm,gitme ki eksik kalmasın bu yürek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim, herkes bilsin ki,bundan sonra sen bensin,bende sen ![]() ![]() ![]() Seni çokkk seviyorumm ![]() ![]() ![]() Tekrar hoşgeldin hayatıma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sabret - Bir Hasret Yazısı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabret - Bir Hasret YazısıAhmet Arif Hasretinden Prangalar Eskittim Şiiri Sözleri Seni, anlatabilmek seni ![]() iyi çocuklara, kahramanlara ![]() Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, Kahpe yalana ![]() Ard- arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu ![]() dışarda gürül- gürül akan bir dünya Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim ![]() Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara, Akan yıldıza, Bir kibrit çöpüne varana, Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne ![]() Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamlardan, Bir kadeh, bir cıgara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır üşüyorum, kapama gözlerini ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|