Gerçek Dostluk Nedir Size Ve Dostunuza Özel |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gerçek Dostluk Nedir Size Ve Dostunuza ÖzelGerçek Dostluk nedir size ve dostunuza özel dostluğa inanmayanlar için kanıt Sen her zaman benim gerçek dostum oldun…Hayır…Yanlış anlama arkadaş demiyorum sana ‘’Dost’’ diyorumİyi günümde, kötü günümde sen hep yanımdaydın…Benimle ağlayıp benimle güldün…İçim çok acıdığında, ağlayacak omuz aramadım, zaten omzun hep yanımdaydı İçimdeki dostluk cümlesine yeni kelimeler ekledin yüreğinde harmanlayarak ve daha önce hiç fark edemediğim noktaları vurguladın, altını çizdin kelimelerin Kalabalık içinde yalnız kaldığımda sığındığım bir limandı dostluğunSenin bu dostluk için hiçbir şey yapmanda gerekmiyordu, sadece beni dinliyordun çözüm üretmedenDopdolu gözlerinde seni anlıyorum bakışını görürdüm ben ve tüm çözümleri bu bakışa feda ederdim belki de…Bilir misin seninle ne günler yaşadık ama hiç yıkılmadık ve güldük önümüze çıkan engellereÇünkü biz beraber aştık zorlukları aşacağız da aramızdaki mesafeler artsada… Seninle aynı mekanda geçirdiğim yıllar bana dostluk adına çok şeyler öğrettiZamanımızı paylaştık seninle, acılarımızı, kahkahalarımızı, ağıtlarımızı…katışıksız, temiz yüreklerle, art niyetsiz geçirdik her dakikayıSenden uzakta olmak ilk aylar beni tarifi imkansız boşluklara itse de her sabah arayışından olsa gerek buraya alışmamın nedeni…uzakta olsan da hep bildim yanımda olduğunu hep hissettim Hiç yalnız bırakmadın ki beni…Artık her sıkıldığımda, her sevindiğimde telefona sarılmayı öğrendimEminim sende hissettin yokluğumun sınırsız boşluğunu…belki bu yüzden fırsat bulduğunda koşup geldiğin tek yer burası oldumesafeler bizi ayıramaz aslında, buna gücü yetmeyecektir ölene dek… Sen ey dost! Bu yazıyı okuduğunda içini saran o sımsıcak duygu selinden anlayacaksın kendinden bahsediliğini Senden bahsediyorum elbette…Senden…… Ebedi dostum olman dileğiyle… İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR DAHA DA ACİZİ DOSTUNU YİTİRENDİR |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|