![]() |
Kpss'siz Personel Alınacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kpss'siz Personel AlınacakKPSS'siz personel alınacak Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, personel sınavlarında KPSS şartını kaldırdıklarını, ayrıca bundan sonra sınavların banka şubelerinde yapılacağını söyledi ![]() Çağlar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar eleman alırken KPSS şartı olduğunu, ancak bundan sonra Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek KPSS şartı olmadan, banka şubelerinde yapılacak elektronik sınavla eleman almaya başlayacaklarını belirtti ![]() En son ilan ettikleri sınava 18 bin kişinin müracaat ettiğini ifade eden Çağlar, ''Müracaatları kabul edilen adaylar şubelerimize gelerek, memurlarımızın oturduğu ekranlarda sınava girecekler ![]() ![]() ![]() KPSS şartını kaldırdıklarını, sadece belirlenen üniversitelerden, belirlenen şartlar çerçevesinde adayların müracaat etmesini istediklerini kaydeden Çağlar, ''Sınavımıza 18 bin kişi müracaat etti ![]() ![]() ![]() ![]() ''BU SİSTEMİ KENDİ İÇ EĞİTİM SINAVLARINDA DA UYGULUYORUZ'' Bu sistemi eğitim amaçlı olarak da kullandıklarını, kendi iç eğitim sınavlarında da bu uygulamayı yaptıklarını anlatan Çağlar, şöyle devam etti: ''Önceden sınavlar üç merkezde yapılırdı, Adana, İstanbul, Ankara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sistemi ilk olarak eleman alımında da kullanacağız ![]() ![]() ![]() BU YIL 1500 KİŞİ ALINMASI PLANLANIYOR Çağlar, müracaatlar analiz edildikten sonra, Mayıs ayı içinde sınavın yapılacağını söyledi ![]() ![]() Banka, mali tahlil uzman yardımcısı, iç kontrolör yardımcısı ve servis görevlisi alımı için sınav düzenledi ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılı sınav tarihi ve sınav merkezleri daha sonra bankanın internet sitesinde ilan edilecek ![]() AA |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|