|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eğitimöğretim, okul, ücretleri, yılı, özel |
![]() |
Özel Okul Ücretleri - 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Okul Ücretleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özel Okul Ücretleri - 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Okul ÜcretleriÖzel Okul Ücretleri - 2010-2011 eğitim-öğretim yılı Özel Okul Ücretleri Özel okullardan bazıları eğitim ücretlerine enflasyon civarında zam yaparken, bazıları da enflasyonun üstüne çıktı ![]() Bazı özel anaokullarının ücretlerinin yüzde 20-30 oranında artırıldığı Ankara'da, bu okulların fiyatları 8 bin-35 bin arasında değişiyor ![]() Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cem Gülan, tüm özel öğretim kurumlarının 31 Mayıs 2010'a kadar 2010-2011 eğitim-öğretim yılı ücretlerini ilan ettiklerini bildirdi ![]() İstanbul'da özel okulların yüzde 6 ile 15 arasında değişen oranlarda zam yaptıklarını vurgulayan Gülan, "Bize ulaşan bilgilere göre, İstanbul'da zam oranı ortalama yüzde 10 civarında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekonomik krizin özel okullara etkisinin devam ettiğini belirten Gülan, "Ekonomik krizler genellikle okulları bir yıl sonra vuruyor ![]() ![]() ![]() ANKARA'DA OKUL ÜCRETLERİ Ankara'da bazı anaokullarının ücretleri ilköğretim ve liseler daha yüksek ![]() ![]() Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Okulları ise ücretini en az artıran okullardan biri oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara'daki bazı özel okulların yıllık eğitim-öğretim ve yemek ücretleri şöyle: BİLKENT OKULLARI: Anasınıfı ve ilköğretim 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ARI OKULLARI: İlköğretime hazırlık sınıfı KDV hariç 7 bin 958; ilköğretim 1, 2, 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemek ücretleri ilköğretim hazırlık ve 1-5 ![]() ![]() ![]() AYŞE ABLA OKULLARI: Anasınıfı KDV dahil 10 bin; ilköğretim ve Anadolu Lisesi KDV dahil 11 bin 600; fen lisesi KDV dahil 12 bin 750 TL ![]() ![]() TED OKULLARI: Anaokulu KDV dahil 35 bin TL ![]() ![]() TED Ankara İlköğretim Okulu ilköğretim 1-5 ![]() ![]() ![]() TEVFİK FİKRET OKULLARI: Anaokulu KDV dahil 13 bin 365 TL; ilköğretim ve lisenin tüm sınıfları KDV dahil 12 bin 480 TL ![]() Anaokulunda yemek ücreti yıllık KDV dahil 2 bin 518 TL, ilköğretim 1-5 ![]() ![]() ![]() BİLİM ÖZEL OKULLARI: Anasınıfı KDV dahil 9 bin; ilköğretim 1-5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JALE TEZER KOLEJİ: Anaokulu KDV dahil 8 bin 800 TL; ilköğretim 1, 2, 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Yemek ücretleri anaokulu ve ilköğretim 1, 2, 3 ve 4 ![]() ![]() ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI: Anasınıfı KDV dahil 15 bin 500 TL; ilköğretim 1, 2 ve 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ANKARA ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI: Anasınıfı KDV dahil 15 bin TL, ilköğretim 1-5 ![]() ![]() NESİBE AYDIN OKULLARI: Anaokulu KDV dahil 13 bin 450 TL; ilköğretim 1-5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|