Özel Mektup Kısa Örnekleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özel Mektup Kısa Örnekleri

Özel mektup kısa örnekleri

İçimi ısıtan, beni mutlu eden mektubunu ustam dün bana bir müjdeyle verdi Ben, güzel yüzünün hayaliyle işimi yapıyor, desenleri, motifleri bakır bir panoya işliyordum O kadar mutlu oldum ki

Anneciğim,

Vakit geçirmeden, hemen bu mektubu yazıyorum Köyden ayrılalı altı aydan fazla olmuş Bu süre içinde, belki her ay sizleri, köyümüzü, evimizi, yemyeşil ağaçlarla dolu bahçemizi, petek petek arı kovanlarımızı görmeme rağmen yine özlemle doluyum

Geçtiğimiz günlerde ustam, bakır işlemecilikte kısa zamanda ilerleyişimi yeteneğime ve gayretime bağlayarak "Aferin!" dedi Sanatın bir altın bilezik olduğunu söyledi Haftalığımın önümüzdeki hafta artacağını müjdeledi Ben de o an, sana bayram hediyesi olarak alacağım ayakkabıyı düşündüm İşyerimize yakın bir ayakkabıcının vitirininde gördüğüm sana yakışacak ayakkabıyı alacağım

Bayramdan bir kaç gün önce, ustam izinli olacağımı söylemişti Elimde ayakkabım, küçük kardeşim Zeynep'e çeşit çeşit çikolata ve boyama kitapları ile kapınızı çalacağım Bayram sevincini birlikte paylaşacağız Ne güzel değil mi anneciğim?

İşe iyice alıştım Beni düşünüp üzülme! Kendini yorma! Ben usta bir sanatkar olma yolunda çalışıyorum Sanatımıza katkıda builunmak, bir yandan da üretici bir insan olarak kendime, aileme ve milletime yararlı olmak istiyorum

Bakır eşyalar üzerine, çay ve kahve takımlarına, semaverlere, hediyelik bakır eşyalara, duvar panolarına ne güzel desenler işliyorum bir görsen Çizgilerin akışında, desenlerin şekillenişinde hep sizleri düşünüyorum Babamın vefatı ile düştüğümüz sıkıntıyı nasıl göğüsleyeceğimi planlıyorum İşimi ierletip, ücretimi artırmak istiyorum

El emeği işler büyük ilgi görüyormuş Bunu, rahmetli babamın arkadaşı Orhan Amca söyledi İstanbul'da bir sergi açmamız konusunda bize yardım edeceğini belirti Biz de "evet" dedik ve başladık çalışmaya Aynı iş yerinde iki arkadaşımla birlikte yaptığımız özel işleri biriktirmeye başladıkGeleneksel süsleme sanatının birbirinden güzel örneklerini işliyoruz Çalışmalarımız bitince İstanbul'da bir sergi açacağız Orhan Amca, sergi salonu için araştırma yapmaya başladı bile Hazırlığımız sürüyor güzel anneciğim

Bayramda birlikte olmak dileğiyle senin ellerinden, küçük Zeynep'in gözlerinden öperim

Kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com