|
|
Konu Araçları |
kontenjan, listeleri, oks, okul, tercih, yerleştirme |
Oks Tercih Ve Yerleştirme Okul Kontenjan Listeleri |
10-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Oks Tercih Ve Yerleştirme Okul Kontenjan ListeleriOKS Tercih ve Yerleştirme Okul Kontenjan Listeleri Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Fen ve Sosyal Bilimler Liseleri Kontenjan Listesi (Tablo-1) (Pdf) (08 Temmuz 2008 tarihi itibariyle Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün isteği üzerine Tablo-1'de güncelleme yapılmıştır) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Anadolu Liseleri Kontenjan Listesi (Tablo-2) (Pdf) (08 Temmuz 2008 tarihi itibariyle Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün isteği üzerine Tablo-2'de güncelleme yapılmıştır) Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-3) (Pdf) Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-4) (Pdf) Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-5) (Pdf) Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-6) (pdf) (14 Temmuz 2008 tarihi itibariyle Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğünün isteği üzerine Tablo-6'de güncelleme yapılmıştır) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-7) (Pdf) Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kontenjan Listesi (Tablo-8) (Pdf) (09 Temmuz 2008 tarihi itibariyle Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının isteği üzerine Tablo-8'de güncelleme yapılmıştır) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-9) (Pdf) (11 Temmuz 2008 tarihi itibariyle Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün isteği üzerine Tablo-9'de güncelleme yapılmıştır) PDF Formatındaki Dökümanları Görüntüleyemiyorsanız Acrobat Reader Programını Yüklemek İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|