![]() |
Kırşehirde Burs Veren Vakıflar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırşehirde Burs Veren VakıflarKırşehir akçakent ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Akçakent kaymakamlıgı 3127001 kırşehir akpınar ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı kırşehir asıkpasa ilim ve kültür vakfı bursu : Yenice mahallesi habibaga 2 Sokak saadet apartmanı 2132370 kırşehir boztepe ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Boztepe kaymakamlıgı 5123811 kırşehir çiçekdagı ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : çiçekdagı kaymakamlıgı 0386 612 20 06 kırşehir kaman ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 0 386 712 25 00 kırşehir (ahi) üniversitesi kurma ve yasatma vakfı bursu : Asıkpasa mahallesi ankara caddesi valilik binası toplantı salonu kırşehir eğitim kültür ve saglık vakfı bursu : Milli eğitim müdürlügü hizmet binası kat: 2 no: 23 03862132078 kırşehir ili sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 213 50 58 kırşehir mesut selçuk kırşehir ‘e ve kırşehir lilere hizmet vakfı bursu : Ankara kayseri devlet karayolu üzeri türk petrol benzinligi üstü mehtap tepesi kırşehir mucur ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Mucur kaymakamlıgı kırşehir tuba eğitim kültür ve saglık vakfı bursu : Terme caddesi kasaplar çarsısı kat:2/39 |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|