Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asker, erroll, gelardin, gölge

Gölge Asker - H. Erroll Gelardin..

Eski 11-05-2009   #1
Şengül Şirin

Gölge Asker - H. Erroll Gelardin..

Gölge Asker - H Erroll Gelardin

"Bak Shlomo, tekrar ediyorum, eğer ikinci plan sana göre değilse ve ateş etmekte tereddüt edeceğini düşünüyorsan cidden bu işten vazgeç; çünkü gayet iyi biliyorum ki benim önerdiğim ikinci plan, askerde sizlere öğretilen namuslu askerlik düşüncesi çerçevesine sığmaz Ama şunu bil ki Gölge Asker''in seçeneği yoktur Verilen vazifenin yerine getirilmesi lazımdır Burada ne tereddüde yer vardır ne de vicdanın sesine Vicdanının sesini işittiğin an, bu gibi görevlerden sağ dönemezsin Düşün ve kararını bana yarın bildir Şu anda senden bir cevap beklemiyorum"

"Ben bu söylediklerinizi harfiyen yerine getireceğime söz veremem Mister X yatağında karısı ile yatıyorsa ve vaktimiz varsa onu yanından kaldırıp karısının hayatını kurtarabiliriz; ama her saniyemiz hesaplı ise ve bunun ucunda herhangi birimizin, bilhassa kumandam altında olan birinin burnunun bile kanama riski olursa emirleriniz harfi harfine yerine getirilemeyecektir Eğer teklifim ve tezim kabul edilemezse ki bunu da anlayışla karşılarım, herhalde kendinize başka bir kumandan bulmanız gerekecek"

Yazar : H Erroll Gelardin

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com