Sebzelerin Vitaminlerini Kaybetmemesi İçin.

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzelerin Vitaminlerini Kaybetmemesi İçin.




Sebzeler vitamin değerini çok çabuk kaybeder Bunu önlemek için bir-iki küçük ipucu bilmek yeterli Sebzeleri yemeyi yapmaya başlamadan hemen önce yıkamalı, doğrama işlemini yıkadıktan sonra yapmalısınız Pişirme sırasında kullandığınız suyun sıcaklığı da vitamin açısından oldukça önemlidir Yemeyi soğuk su ekleyerek pişirmenin vitamin ve lezzet kaybına yol açacağını aklınızdan çıkarmayın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.