Ekmek Dolabına Şeker Koyun | Püf Noktaları

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ekmek Dolabına Şeker Koyun | Püf Noktaları




Ekmek dolabına şeker koyun | Püf Noktaları

Ekmekleri bir kaç gün beklettiğinizde çok çabuk bayatlayıp küfleniyorsa, ekmek dolabına 1-2 adet kesme şeker koyun Arada bir de bu şekeri değiştirin Böylece ekmekleri çok uzun süre küflenmeden saklayabilirsiniz Eğer ekmekleri tazeyken buzdolabına koyarsanız, hiç bayatlamadan uzun süre kalır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.