Tuz Miktarı Pratik Bilgi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tuz Miktarı Pratik Bilgi




Tuz miktarı

Yemeklere konan tuz miktarı pişen yemeğin çeşidine göre değişir Sulu ve soslu yemeklere başlangıçta az tuz koyun, yemek pişince tekrar ilave edebilirsiniz Kırmızı etli yemeğe, iyice piştikten sonra, beyaz etli yemeğe pişmesine yakın tuz koyarsanız yemekler daha lezzetli olur
Yemek tuzluysa fazla tuzunu almak icin, adet patatesi soyup yemeğinize doğrayın Bir kaç dakika kaynatın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.