![]() |
Tavuk Etinde şoke Eden Araştırma Sonucu |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tavuk Etinde şoke Eden Araştırma SonucuTavuk etinde şoke eden araştırma sonucu ![]() Londra Metropolitan Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmada, bugün büyük fabrikalarda, hiç hareket etmeden yetiştirilen tavukların, en az et kadar yağlı olduğu, böylece sağlık için beyaz et yemenin bir farkı kalmadığını öne sürdü ![]() Uzmanlara göre, bugün masamızdaki tavuklar, 1970'lerdekinden yüzde 50 daha yağlı ![]() Üniversitenin araştırmasında şöyle denildi: "Son 30 yılda tavuklar yüzde 50 daha yağlı hale geldi ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|