![]() |
Atılım Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atılım Üniversitesi BölümleriAtılım Üniversitesi Bölümleri Hukuk Fakültesi Hukuk Hukuk (Burslu) Hukuk (%50 Burslu) Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı (Burslu) İngiliz Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) Matematik Matematik (Burslu) Matematik (%50 Burslu) Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) Mütercim-Tercümanlık (İngilizce)(Burslu) Mütercim-Tercümanlık (İngilizce)(%50 Burslu) Psikoloji Psikoloji (Burslu) Psikoloji (%50 Burslu) İngiliz Dili ve Edebiyatı (UOLP-Incarnate Word) İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (Burslu) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (%50 Burslu) İktisat İktisat (Burslu) İktisat (%50 Burslu) İşletme İşletme (Burslu) İşletme (%50 Burslu) İşletme (Türkçe) İşletme (Türkçe)(Burslu) İşletme (Türkçe)(%50 Burslu) Turizm İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği (Burslu) Turizm İşletmeciliği (%50 Burslu) Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler (Burslu) Uluslararası İlişkiler (%50 Burslu) İktisat (Türkçe) Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Burslu) Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (Burslu) Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu) Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği (Burslu) Bilişim Sistemleri Mühendisliği (%50 Burslu) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği (Burslu) Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (Burslu) İnşaat Mühendisliği (%50 Burslu) Malzeme Mühendisliği Malzeme Mühendisliği (Burslu) Malzeme Mühendisliği (%50 Burslu) Mekatronik Mühendisliği Mekatronik Mühendisliği (Burslu) Mekatronik Mühendisliği (%50 Burslu) Üretim Mühendisliği Üretim Mühendisliği (Burslu) Üretim Mühendisliği (%50 Burslu) Yazılım Mühendisliği Yazılım Mühendisliği (Burslu) Yazılım Mühendisliği (%50 Burslu) Bilişim Sistemleri Mühendisliği (UOLP-Incarnate Word) Enerji Sistemleri Mühendisliği Enerji Sistemleri Mühendisliği (Burslu) Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (Burslu) Otomotiv Mühendisliği Otomotiv Mühendisliği (Burslu) |
![]() |
![]() |
![]() |
Atılım Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atılım Üniversitesi BölümleriAtılım Üniversitesi yabancı dille öğretim olanağı sunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atılım Üniversitesi "Kardeş Üniversite" olan "University of the Incarnate Word" 'de (San Antonio TEKSAS’ ta) ve "The Hauge School of European Studies (HEBO)(Hollanda)" 'de Değişim Programı’ na göre istenildiğinde öğrenim görebilme fırsatı sunmaktadır ![]() 2007-2008 Eğitim - Öğretim yılında özel yetenek sınavı ile öğrenci almak üzere Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi açılmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|