![]() |
Batman Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Batman Üniversitesi BölümleriBatman Üniversitesi Bölümleri Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) |
![]() |
![]() |
![]() |
Batman Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Batman Üniversitesi BölümleriBatman Üniversitesi, 28 Mayıs 2007 tarihinde 5662 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu'nda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye Ekli Cetvellerde Değişik Yapılmasına Dair Kanunun Ek 88 Maddesi ile kurulmuştur ![]() 1975-1976 Eğitim Öğretim yılında MEB Yaygın Yüksek Öğretim Kurumu, Örgün Yükseköğretim Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak kurulan Batman Meslek Yüksek Okulu; 1982 yılında 41 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Dicle Üniversitesi'ne bağlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|