|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abant, baysal, bölümleri, izzet, üniversitesi |
![]() |
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abant İzzet Baysal Üniversitesi BölümleriAbant İzzet Baysal Üniversitesi Bölümleri Tıp Fakültesi Tıp Kemal Demir Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) İlköğretim Matematik Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) İngilizce Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Okul Öncesi Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Zihin Engelliler Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji (İngilizce) Biyoloji (İngilizce)(İkinci Öğretim) Fizik (İngilizce) Fizik (İngilizce)(İkinci Öğretim) Kimya (İngilizce) Matematik (İngilizce) Matematik (İngilizce)(İkinci Öğretim) Psikoloji Sosyoloji Tarih Türk Dili ve Edebiyatı İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İktisat (İkinci Öğretim) İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler (İkinci Öğretim) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Çevre Mühendisliği Makine Mühendisliği Mimarlık Elektrik-Elektronik Mühendisliği |
![]() |
![]() |
![]() |
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abant İzzet Baysal Üniversitesi BölümleriAbant İzzet Baysal Üniversitesi 3 Temmuz 1992'de 3837 sayılı Kanun ile kurulmuş bir devlet üniversitesidir ![]() ![]() Üniversitede 700'e yakın öğretim elemanı, 500 civarında yönetim elemanı görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|