|
|
Konu Araçları |
bölümleri, karaelmas, üniversitesi, zonguldak |
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi BölümleriZonguldak Karaelmas Üniversitesi Bölümleri Ereğli Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Zihin Engelliler Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Maden Mühendisliği Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Çevre Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Maliye Maliye (İkinci Öğretim) Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (Fakülte) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik Tıp Fakültesi Tıp Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Denizcilik İşletmeleri Yönetimi (Yüksekokul) Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) |
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi BölümleriBülent Ecevit Üniversitesi, Türkiye'nin Zonguldak ilinde 7 Fakülte, 2 Yüksekokul, 6 Meslek Yüksekokulu ve 1 Devlet Konservatuarından oluşan Devlet Üniversitesi 11 Nisan 2012 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlan "İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" ile "Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu'nda yapılan değişiklikle", "Zonguldak Karaelmas Üniversitesi"nin adı "Bülent Ecevit Üniversitesi" olarak değiştirilmiştir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|