İğdır Üniversitesi Bölümleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Iğdır Üniversitesi Bölümleri

Iğdır Ziraat Fakültesi

# Bahçe Bitkileri

# Bitki Koruma

# Tarla Bitkileri

İlahiyat Fakültesi

# İlahiyat

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Iğdır Üniversitesi geçmişte Iğdır Meslek Yüksekokulu adı altında eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmekteydi 1995 yılında Kafkas Üniversitesi'ne bağlı olarak kurulan Iğdır Meslek Yüksekokulu, o yıl sadece İşletmecilik bölümüyle, 20 öğrencisine 16 okutman 1 hizmetli 1 memur ile hizmet vermekteydi[2]

2001 yılında başlayan bir fakülte kurma girişimleri 2006 yılında sonuç verdi ve Iğdır'da Kafkas Üniversitesi'ne bağlı olarak Iğdır Ziraat Fakültesi kuruldu 2008 ÖSS kılavuzunda yerini alan ve 30 öğrencisi ile eğitime başlayan fakülte, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında "Iğdır Üniversitesi" adıyla kuruldu ve ilk rektörü Prof Dr İbrahim H Yılmaz oldu[2][3]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com