Çankaya Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çankaya Üniversitesi BölümleriÇankaya Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce) Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce)(Tam Burslu) Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce)(%25 Burslu) İngiliz Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) İngiliz Dili ve Edebiyatı (%25 Burslu) Matematik-Bilgisayar Matematik-Bilgisayar (Tam Burslu) Matematik-Bilgisayar (%25 Burslu) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (Tam Burslu) İşletme (%25 Burslu) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (%25 Burslu) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (Tam Burslu) Uluslararası Ticaret (Fakülte) Uluslararası Ticaret (Fakülte) (Tam Burslu) Uluslararası Ticaret (Fakülte) (%25 Burslu) İktisat İktisat (Tam Burslu) İktisat (%25 Burslu) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu) Bilgisayar Mühendisliği (%25 Burslu) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (Tam Burslu) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (%25 Burslu) Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği (Tam Burslu) Endüstri Mühendisliği (%25 Burslu) Hukuk Fakültesi Hukuk Hukuk (Tam Burslu) |
Çankaya Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çankaya Üniversitesi BölümleriÇankaya Üniversitesi, Sıtkı Alp Eğitim Vakfı tarafından 9 Temmuz 1997 tarihinde kurulmuştur Üniversite 1997-1998 öğretim yılında faaliyetlerine başlamıştır Eğitim dili, Hukuk Fakültesi dışında İngilizce'dir 310'u lisansüstü olmak üzere 3879 öğrenci eğitim görmektedir[1] Üniversitenin Turkuaz kampüsünün alanı, 70000 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 400000 metrekaredir[6] Üniversitenin bünyesinde 4 fakülte ve 2 meslek yüksekokulu bulunmaktadır[5] |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|