![]() |
Git / Me / Sene. . ELveda De / Me / Sene. . . || |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Git / Me / Sene. . ELveda De / Me / Sene. . . ||KoLaymıdır biranda çekip Gitmek ? Onca yaşanıLanLarı bir kaLemde siLmek ? Beyaz sayfaya yazıLan hikayeyi karaLamak ? B i t t i D i y e b i L m e k ? Bu kadar koLaymı/dır YaR ? Karşında gözyaşLarımLa sana soruLar biriktirdim ![]() ![]() Hadi ![]() ![]() Susma / Sana ![]() ![]() Konuş / Sana ![]() ![]() Neden biter en güzeL yerinde MasaLLar ? Tam aLıştım dediğinde,Seviyorum dediğinde Tamam! Dediğinde Neden geLir oyunun son kısmı ? Sonsuza kadar oynanamazmı bu oyunLar ? Yürek nasır tutunca, o Büyük sevda bitince KoLaydır eLbet Gitmek! KoLaydır BİTTİ diyebiLmek Ardındakini HiÇ'Liğe saymak AyrıLık yükünün en ağırına o'na bırakmak KoLaydır bir çırpıda gidebiLmek ![]() ![]() eLveda diyerek Git/me YaR! Susarak Git ![]() ![]() Ardına bakmasan da oLur Bir umut ya bekLerim BeLkiLerLe yaşamayada aLışırım eLveda deme ! O zaman umudum kaLmaz ![]() ![]() Yada hiç ![]() ![]() Git / me ! Kan çanağı GözLerim Bir daha geLmez baharLar'ım Sonbahar yaprakLarını dökmez Üşür kışLar'ım ![]() ![]() ŞarkıLar anLamını yitirir Git / me ! Küf kokmasın satırLarım ![]() ![]() eLveda deme Git / me / sene ![]() ![]() Git / me
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|