Catalpınar İlköğretim Okulu Evren Ankara |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Catalpınar İlköğretim Okulu Evren AnkaraCatalpınar İlköğretim Okulu Evren Ankara Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Evren'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Catalpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Catalpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Catalpınar İlköğretim Okulu Hakkında Catalpınar İlköğretim Okulu Ankara Evren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Catalpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Catalpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Catalpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Catalpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / EVREN Adı: CATALPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇATALPİNAR KÖYÜ EVREN -ANKARAÖĞRENCİLERİNİN TAMAMI İLÇE MERKEZİNE TAŞINMAKTADIR Telefon Numarası: 3128935267 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|