Hangi Meslek Aşkın? Nasıl Ilan Eder |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Hangi Meslek Aşkın? Nasıl Ilan Ederhangi meslek aşkın? nasıl ilan eder Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-? aşklara göz atalım: Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön ![]() ![]() Bilgisayarcı : açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz ![]() printerım ol yaz beni yarım yarım![]() ![]() Moderator: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod’a göre göre… Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya ![]() sana feda olsunKasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapı?tırır tezgaha beni ![]() sinirlerim ayıklanır sesini duyunca![]() ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız![]() ![]() şoför: tepnemi kaybettim sen benden gittin gideli…… ![]() Avukat: itiraz ediyorum sayın aşkım… ![]() böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı…![]() ![]() Manav: domates yanaklım… patlıcan dudaklım……enginar kılıklım……3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki……Milletvekili: bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık…15 sene sonra… beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım…![]() ![]() Doktor : öksür sevdiğim, cişer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim… hapŞur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim Haber Spikeri: Iyi aksamlar ![]() Evdeki telefondan bildiriyorum Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakalÇiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli ![]() gel de aşık olmaBenzinci : sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben… ![]() petrol rafinerisine döndüm seni seveli…![]() ![]() Bodyguard : Seni çok pis döverim benim asabımı bozma… ![]() seviyoz dedik ya…![]() Şimdi kaybol…![]() ![]() Lunaparkçı:gondoldan indim çarpışan otom arızalandı… ![]() sigaralara denk gelmiyor kasnaklar……dönme dolap ettin beni peğinde…![]() yeter artık aşıkım uleeen
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|