![]() |
Buğday Çimi Suyunun Yararları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğday Çimi Suyunun YararlarıBuğday Çimi Suyunun Yararları •1 mini shot 1,5 kilo yeşil yapraklı sebzenin içerdiği besin değerine sahiptir ![]() •% 70'i klorofildir, bunu bitkilerin kanı olarak düşünebiliriz ![]() •Yeşil rengini veren bu madde demoküler yapı olarak insan kanına çok benzer ![]() •A, B, C, E vitaminleri içerir, B17 ile kanser hücrelerine karşı savaşır ![]() •Topraktan bitkiye geçebilen 102 elementten 92'sine sahiptir ![]() •Kalsiyum, demir, fosfor, magnezyum kaynağıdır ![]() •Gaz, şişkinlik gibi sorunları rahatlatmaya destek verir ![]() •Enerji verir, daha az uykuya ihtiyaç duyarsınız ![]() •Sindirime yardımcı olur ![]() •Bağışıklık sistemini güçlendirir ![]() •Kandan ve hücrelerden toksinleri temizler ![]() ![]() •Kanın oksijen taşıma kapasitesini artırır ![]() •Kan şekerini dengeler ![]() •Kırımızı kan hücrelerini artırır ![]() ![]() •Antioksidandan zengindir, anti-aging etkisi vardır ![]() •Kilo vermeye yardımcı olur ![]() Buğday Çimi Suyu nasıl yapılır? Buğday çimeni tohumlarını bir gece boyunca 8-12 saat arası suda bekletin ![]() Sonraki 16-24 saat içinde, tohumları üzeri delikli bir kapakla kavanozda filizlendirin ![]() ![]() Tohumu toprağa küçük bir kuyruk göründüğünde ekin ![]() ![]() Tepsiyi sulayın ve tohumları toprak ile örtün ilk 3 gün kurumaları için ![]() İlk 3 günkü büyüme sürecinde toprağı günde bir kere sabahları iyice sulayın ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() Küf ve çürüme problemlerine karşı, bir vantilatörle hava akımını 21-26 derece arasında ayarlamaya çalışın ![]() Çimeni kenarından ikinci bir uzantı çıktığında kesebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Günde sadece bir kere biçebilirsiniz ![]() ![]() Buğday Çimi Suyu ne kadar içilmeli? Günde 2 çay bardağını geçmeyecek şekilde sabah ve öğleden sonra birer çay bardağı içilebilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|