![]() |
Bıldırcın Yumurtası Protein Deposu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıldırcın Yumurtası Protein DeposuDiğer yumurtalardan daha fazla, proteinlerin yapı taşı olan aminoasit içeren bıldırcın yumurtası, özellikle çocukların bağışıklık sistemini güçlendiriyor ![]() ![]() ![]() Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() “Diğer yumurtalardan daha fazla, proteinlerin yapı taşı olan aminoasit içeren bıldırcın yumurtası, özellikle çocukların bağışıklık sistemini güçlendiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROTEİN AÇIĞINA KARŞI BILDIRCIN YUMURTASI Ülkemizde hayvansal protein tüketiminin gelişmiş ülkelere göre düşük seviyede kaldığını vurgulayan Bahtiyarca, bu açığın kapatılmasında, son yıllarda eskiye oranla daha rahat bulunabilen bıldırcın yumurtasının etkili olabileceğini söyledi ![]() Bahtiyarca, bıldırcın yumurtasının çocuklar tarafından en doğru tüketilme biçiminin, rafadan yenmesi olduğunu belirterek, “Çünkü yumurtanın rafadan olması, vücudun proteinleri en kolay ve etkili şekilde almasını sağlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıldırcın Yumurtası Protein Deposubunu biliyodum paylaşım için saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıldırcın Yumurtası Protein Deposubunu biliyodum paylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıldırcın Yumurtası Protein Deposuİyide 2 defa aynı şeyi yazmaya gerek yokki ![]() flood yapmak yasak biliyorsunuzTekrarlamamanızı rica ediyorum |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|