Değme Sevdama |
10-10-2009 | #1 |
LAST BREATH
|
Değme SevdamaSusmuş çığlıklarım var güne yeni uyanan…hangi karanlık gecelerden geldiği belli olmayan…ellerinde kesik bir nefes kalmış dünden kalan…nefesi olmayan yarınlara adanmış bir acıdan arta kalan…hepsi yarım yamalak duruyor işte karşımda…hepsi suskun tavırlarla gülümsüyorlar bana…
Saklambaç oynayarak kalkıyorum yattığım yerden…yüreğimle saklanıyorum olmadık bir yere…kimse bulmasın,kimse yanımıza yaklaşmasın istiyorum…bir de, ağlamak istiyorum doyuncaya dek…acılar bana yaklaşmasın,dileklerince oymasınlar istiyorum kanayan gönlümüama başaramıyorum…bu oyunu da ne yazık ki ben kaybediyorum… Pencereye yürüyorum,yol bir türlü bitmiyor…Ben yürüdükçe uzayıp gidiyor,ömrüm gibi…dışarıda yağmur yağıyor…hızlı hızlı vuruyor pencereme…insanlar ıslanmamak için kaçıyorlar saçak altlarına…neye yarar?yağmurdan kaçılır mı hiç demek geliyor içimden…diyemiyorum…kendime diyemediğim gibi…bende kendimden kaçmak istiyorum,ama kaçamıyorum…yağmurda neymiş ki? Yüreğim üşüyor iki gündür…ne söylesem, ne desem tersliyor…uzak dur benden diyor…yaklaşma yanıma…sen acıttın canımı,sen yıktın,kanattın beni böyleşimdi dokunamazsın işte bana,okşayamazsın beni…çek o dikenli ellerini… Acıyor canım…sesim çıkmıyor ama acıyor…kimselere söyleyemiyorumaklımdaki ihtimalin korkunçluğundan kaçıyorum…gözlerim kapalı duruyorum…aklıma düştüğü an,gözler açılıyordüşlerimden,hayallerimden kaçıyorum… Zamandan kaçılmıyor ama…zaman hapsediyor benliğimi…ne kadar diretsem de olmuyor…ondan,onun tutsaklığından kaçılmıyor… Esaretliğimin bedelini zaman babadan soruyorum…sesini çıkarmıyor…suskun kalıyor…o sustukça içimden çığlık atmak geliyor…yapamıyorumben yine üzüntülere mahkum kalıyorum… Keşke sana söyleyebilsem derdimi…anca sen tedavi edebilirsin yüreğimdekileri…öyle parçalandı ki içim,öyle kırıklarla dolu ki…elimi her attığımda elimde kesiliyor…her yer can kırıklarıyla doluher yer cam kesiği sevgilim…her yer kan…kızıla kesti dört bir yan… Gece bile küstü bana…Ay düştü kaldı bir yanda…aydınlanmıyor gecem…kalbim ruhum zifiri karanlıkçoktandır gelmiyor özlediğim aydınlıkAşk,ağlıyor ben ağlıyorum…kalbimin kırılan parçalarını tek tek topluyorum Sol yanımda açılan yara izimin şahitliğinde üzerime düşen gölgeye gizlenip senin için,aşk için tutsak olduğum karanlığımda kanaya kanaya ağlıyorum… Ne olur sevdam,kırma artık beni… Vur geç karanlığa,ama değme bana… Ellerim yoruldu sana uzanıp dokunamamaktan Gözlerim bıktı yaş akıtmaktan Ne olur sevdam,kanatma artık… Yaşatma,acıtma,yaralama… Bu karanlıkta beni tutma… Eğer uzanan ellerin de ölüm varsa Değme sevdama… Ellerin ellerimi tutsun… Ama dokunmasın sol yanıma Uğrunda gözlerimi kaparım ama Ellerini sürme aşkıma… Sürüpte onu da kırma… Boynum kıldan ince karşında… Gel bana dokun,beni öldür burada… Yeter ki dokunma kendi varlığına… Varlığınla can bulan,atan yanıma alıntı
Görünüm Modları |
|