Antioksidan Besinleri Bol Bol Tüketin! |
10-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Antioksidan Besinleri Bol Bol Tüketin!Antioksidan besinleri bol bol tüketin! Her gün en az beş porsiyon sebze ve meyve yiyin • Kuru siyah erik • Kuru siyah üzüm • Böğürtlen • Çilek • Pancar • Brüksel lahanası • Ispanak • Brokoli • Kivi • Kızılcık • Kırmızı biber • Portakal • Avokado • Soğan |
Antioksidan Besinleri Bol Bol Tüketin! |
10-16-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Antioksidan Besinleri Bol Bol Tüketin!Kan şekerini hızla ve aşırı derecede yükselten besinlerden uzak durun: • Haşlanmış patates • Haşlanmış mısır • Kızarmış patates • Corn flakes (mısır gevreği) • Dondurma • Tahıl gevrekleri • Beyaz ekmek • Bal • Pirinç Düzenli kahvaltı yapın Sirke, limon suyu ve baharat kullanın İşlenmiş besinlerden, yapay tatlandırıcılardan uzak durun Düzenli balık tüketin (haftada üç kez 100 gram) Omega-3 içeren besinleri daha çok tüketin • Flax Seed Oil / Borage Oil • Semizotu • Balık eti • Avokado • Kanola yağı • Ceviz Daha az yağ tüketin Tereyağı, margarin gibi doymuş yağ kullanımınızı azaltın Stres altındayken yemek yemeyin Gece yemek yemekten kaçının Zeytinyağı ve kanola yağını tercih edin Bol bol su için Omega-6 içeren besinleri azaltın • Peynir • Ayçiçek yağı • Kırmızı et • Yağda kızartmalar • Dondurma • Tereyağı • Cipsler • Mayonez • Margarin • Patlamış mısır Yumurta beyazını (haşlanmış yumurtanın beyazını ya da sadece kısım kullanılarak hazırlanmış omleti) bolca tüketin Akşamları bir kadeh kırmızı şarap bellek destekleyici antioksidanları size sağlayabilir, ayrıca günlük geriliminizi azalt |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|