![]() |
Kolay Buğu Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Buğu Kebabı TarifiKolay Buğu Kebabı Tarifi Malzemeler 1 Kilo kemiksiz koyun eti Yarım kg arpacık soğan 6 Diş sarımsak 2 Adet domates 1 Çay kaşığı karabiber 1 Çay kaşığı kekik 3 Adet defne yaprağı 1 Tutam kıyılmış dereotu 1 Tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı Eti, arpacık soğan büyüklüğünde doğrayıp güvece alın ![]() Soğan ve sarımsakları soyup, bütün olarak ete ekleyin ![]() Domatesleri yıkayıp rendeleyin ![]() Defne yaprağı, tuz, karabiber, kekik ve domates rendesini ilave edip güvecin kapağını kapatın ![]() Kısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin ![]() Servis yapmadan önce defne yapraklarını içinden alın ![]() Üzerine dereotu serpin ve sıcak olarak servis yapın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|