![]() |
Çökertme Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çökertme Kebab TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik 4 400 gr ![]() 8 Orta Boy Patates Kızartmak İçin Sıvı Yağ 2 Çay KaşığıKarabiber 2 Çay Kaşığı Kimyon 2 Çay Kaşığı Kırmızıbiber 400 gr Süzme Yoğurt 6 Diş Sarmisak 100 gr Tereyağı[*]TuzTarifin HazırlanışıSarmısakları dövün ![]() ![]() Patatesleri soyup yıkadıktan sonra kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Tavada tereyağını eritip tuz ilave ederek ılık bir ortamda bekletin ![]() Etleri kömür ızgarasında pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çökertme Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çökertme Kebab TarifiTANE BİBERLİ BİFTEK Malzemeler: 4 adet biftek Tane biber Sıvı yağ Muhtelif sebzeler BİFTEK TARİFİ: Bir parmak kalınlığında kesilmiş biftekleri, eğer arzu ederseniz pirzola demiri ile inceltin ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden barbeküyü kızdırıp fırça ile yağ sürün, bir defa çevirerek pişirin ![]() ![]() ![]() Not Aktarlarda bulabileceğiniz tane biberler dört renktir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|