![]() |
Bayanlar İçin Mutfakta Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar İçin Mutfakta Püf NoktalarıMutfakta Püf Noktaları Mısırları haşlarken daha lezzetli olması için tencereye bir çay kaşığı şeker atın ![]() ![]() Balın saf olup olmadığını anlamak için, baldan bir kaşık alıp soğuk suda ezin ![]() ![]() Sebze haşlarken kokmasın istiyorsanız; suya biraz tuz ve sirke ilave edip köpük oluşumunu gördükten sonra sebzeleri atın ![]() Ellerinizde oluşan sarımsak kokusunu çıkarmak için ellerinizi tuzla ovalayıp ardından sabunla yıkayın ![]() ![]() Etlerinizi kızartmadan önce muhakkak tavanın kızgın, etin oda sıcaklığında olduğundan emin olun ![]() ![]() Yumurtanın taze olup olmadığını anlamak için bir kabın içine tuzlu su doldurup yumurtayı suya bırakın ![]() ![]() Balığı dondurucuya kaldırmadan önce limon sıkın ![]() ![]() Etin yumuşacık olmasını istiyorsanız eti pişirmeden önce limon suyuna bulayıp bekletin ![]() ![]() Fırınınıza sinmiş kötü kokular için; fırınınızın ortasına yarısı sirke yarısı su dolu bir tava koyun ![]() ![]() Maydanoz, dereotu, nane gibi çok çabuk bozulan yeşillikleri hiç zayi etmeden kullanmanın yolu; yıkadıktan sonra kesip buzlukta saklamaktır ![]() Kuru soğanı önceden doğrayıp buzlukta saklamayın ![]() ![]() Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kağıt mutfak havlusuna sarın, sonra poşete koyun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|