![]() |
Hamsi Buğulaması Tarifi Hamsi Buğulaması Yapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamsi Buğulaması Tarifi Hamsi Buğulaması YapımıHamsi Buğulaması Hamsi Buğlamasının Tarifi Yapımı MALZEMELER Yarım demet maydanoz 1 kg hamsi 1 kuru soğan 1 limon 1 bardak su 2 defne yaprağı 2 çarliston biber 2 domates 50 gr tereyağı tuz, karabiber ![]() HAZIRLANIŞI Ayıklanmış, kılçığı çıkarılmış hamsi filetolarını yıkayıp, süzün ![]() ayıklayacaksanız, hamsiyi, sırtı sol elinizin avuç içine gelecek şekilde yerleştirin ![]() ![]() ![]() Kuru soğanı yemeklik doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırından çıkınca ayıklanıp doğranmış maydanozları üzerine serpin, sıcak olarak servis yapın ![]() Başka Bir Tarif Hamsi Buğulamasının Tarifi Yapımı MALZEMELER 1kg hamsi ½ bardak sıvıyağ 2adet soğan 1adet limon maydanoz tuz karabiber HAZIRLANIŞI Balıkları ayıklayıp yıkayın tuz ve biber serpip az yağa bulayın ve tepsiye dizin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|