Tavada İstavrit Filetosu Nasıl Yapılır |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavada İstavrit Filetosu Nasıl YapılırTavada İstavrit Filetosu Nasıl Yapılır Istavritlerin içini temizleyin Keskin bir bıçakla herbirinin ortasındaki kılçığın iki tarafını kuyruğundan kafasına doğru sıyırarak iki fileto çıkartın Malzemeler 12-16 adet istavrit veya benzeri ince derili küçük balık, tuz un kızartma için sıvı yağ Istavritlerin içini temizleyin Keskin bir bıçakla herbirinin ortasındaki kılçığın iki tarafını kuyruğundan kafasına doğru sıyırarak iki fileto çıkartın Kafa kısmını atın Sonra karın kısmını temizleyin Yıkayın Balık filetolarını hafif tuzlayın, una bulayın, kızgın yağa atarak iki taraflarını da kızartın Kağıt mutfak havlusunda fazla yağını süzüp sıcak servis yapın Yanında maydanoz, soğan piyazı ikram edebilirsiniz Limon verilmesi tavsiye edilmez |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|