Kiremitte Balık Nasıl Yapılır |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kiremitte Balık Nasıl YapılırKiremitte Balık nasıl yapılır Malzemeler 1Yarım kilogram somon balığı, 2İsteyen 8 adet mantar, 32 tane domates 43 yeşil sivri biber, 52 diş sarımsak, 62 çorba kaşığı domates püresi, 71 adet limon, 83 tane defne yaprağı, 9Tuz ve karabiber, 10Sıvıyağı, 11Birazcık maydanoz Kiremitte Balık Yapılışı 1Önce sebzeleri doğrayın; mantarı, domatesi ve biberi dilimleyin 2Tavaya sıvıyağını dökün ve önce mantarı kavurun Ardından domatesi ve biberi ekleyin Domates püresini, tuzunu ve karabiberini de dökün 3Karışımı karıştırarak biraz daha pişirdikten sonra karışımı kiremite alın 4Leziz somon balığını dilimleyin 5Somon balık dilimlerini kiremite döktüğünüz sosun üzerine dizin 6Limonu yarım ay şeklinde dilimleyin Dilimlediğiniz limonları somon balıklarının üzerine dizin 7Son olarak defne yaprağını ve karabiberini koyun Biraz tuz serpin 8Daha önce ısıttığınız 200 derecelik fırında pişirin Afiyet Olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|