Kolay Barbunya Tavası Tarifi |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kolay Barbunya Tavası TarifiKolay Barbunya Tavası Tarifi MALZEMELER 1 kg barbunya (temizlenip, yıkanmış, kurulanmış) 1/2 çay kaşığı tuz beyazbiber 1 su bardağı bira 3 su bardağı elenmiş un 1/2 su bardağı zeytinyağı ya da ayçiçek yağı 1 limon (süsleme için) 1/2 bağ maydanoz (süsleme için) 5 çorba kaşığı Margarin HAZIRLANIŞI Balıkları tuzlayıp, biberleyin ve biraya batırın Una bulayıp, fazla ununu silkeledikten sonra balıkları tavada kızdırdığınız zeytinyağında, her iki tarafı da kızarana dek kızartın Kağıt havlu üzerinde fazla yağlarını süzdürün Önceden ısıtılmış tabaklara alın Margarini bir tavada eritin Yağ iyice kızıp, kahverengileşmeye başlar başlamaz balıkların üzerine dökün Barbunya tavasını limon ve maydanozla süsleyip, sıcak olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|