İspanyol Karidesi Yemek Tarifi |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İspanyol Karidesi Yemek TarifiMALZEMELER 1 kg karides 2 ince dilimlenmiş soğan 2 su bardağı bira 1 diş sarmısak 1 defne yaprağı 3 adet tane karabiber 2 adet kereviz yaprağı 2 çay kaşığı tuz 1/2 limon HAZIRLANIŞI Birayı geniş bir kaba boşalttıktan sonra sarımsak, soğan dilimleri, defne yaprağı, kereviz, biber ve tuzu ekleyin Yaklaşık 10 dakika kaynatın Limon ve karidesleri de katarak 12 dakika daha kaynatın Ateşten alın, ılınmaya bırakın Kabuklarını soyun ve iyice soğutun |
İspanyol Karidesi Yemek Tarifi |
10-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İspanyol Karidesi Yemek TarifiIZGARADA PALAMUT TAKOZLARI Malzemeler 800 gr palamut balığı 1 kg nar 1 kahve fincanı zeytinyağı IZGARADA PALAMUT TARİFİ Palamut balığını temizleyip halka halka kesin ve derin bir kabın içine bırakın Narların suyunu sıkıp palamut halkaları üzerine dökün ve 30 dakika bekletin Daha sonra önceden ısıttığınız ızgarada her iki yüzünü tuzlayıp çevirerek ve sürekli fırça ile yağ sürerek 10 dakika pişirin Afiyet olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|