Karpuzlu Sorbe-Yemek Tarifleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karpuzlu Sorbe-Yemek TarifleriAçıklama : Other:Kullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik N/A 1 su bardağı şeker 1,5 su bardağı su 750 gram kabuğu ve çekirdekleri çıkarılmış dilimlenmiş karpuz 375 gram çilek [*]2 çorba kaşığı çilek likörüTarifin HazırlanışıSu ve şekeri bir tencereye koyun ve kısık ateşte şeker eriyene kadar karıştırın Ateşten alıp soğumaya bırakın [*]Dilimlenmiş karpuzu ve çileği blendırda püre haline getirin Şeker karışımını liköre ekleyin Hazırladığınız bu karışımı bir kaba koyarak üstünü kapatın ve donuncaya kadar buzlukta bekletin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|