Bahçıvan Çorbası Tarifi Nasıl Pişirilir Lezzetli Çorbalar |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bahçıvan Çorbası Tarifi Nasıl Pişirilir Lezzetli ÇorbalarBahçıvan Çorbası Tarifi Nasıl Pişirilir Lezzetli Çorbalar Malzemeler 1 adet soğan 125 gram kuşbaşı et 1 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı tereyağ 1 su bardağı et suyu 1-2 yaprak lahana 1 adet kereviz 1 adet pırasa 1 çorba kaşığı bulgur 1 adet havuç 1 çorab kaşığı erişte tuz karabiber Bahçıvan Çorbası Tarifi Çorbayı hazırlamak için ilk önce kuşbaşı doğranmış et tencereye alınır Ardından soğanlar yemeklik doğranır ve salça ilave edilerek sotelenir Diğer yandan kereviz soyulup suyun içine alınır ve bekletilir havuçlar küp şeklinde doğranarak ilave edilir Üzerine lahana da doğranarak eklenir Daha sonra pırasaların da yeşil tarafıı doğranarak çorbaya atılır Son olarak kerevizler de doğranarak eklenir Ardından pişmesine yakın bulgur ve eriştede ilave edilip pişirilir İnce, ince doğranmış maydanozla beraber servis yapılabilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|