![]() |
Kuru Fasulyeli Kuzu Eti ( Korsika ) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Fasulyeli Kuzu Eti ( Korsika ) Yemek TarifiMalzemeler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılışı : Kasabınıza parçalattığınız kuzu kolunu derin bir tencerede iyice kızartın ![]() Pırasaları ince ince doğradıktan sonra ete ilave edin ve biraz daha kavurun ![]() Sırası ile ince ince doğranmış sarımsakları ve salçayı ilave edip iyice karıştırın ![]() Daha sonra ince doğranmış maydanoz , defne yaprakları, tuz, karabiberi ve 2 bardak su ilave edin ![]() Tencerenin kapağını kapatıp yarım saat orta ateşte 35dk ![]() ![]() Fasulyeleri ilave edin, 15-20 dakika daha pişirin ![]() Sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|