Sebzeli Mantı (Yunanistan) Yemek Tarifi |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Mantı (Yunanistan) Yemek TarifiOther:Kullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik N/A 3adet yufka 1/2çaybardağı sıvı yağ 150grkıyma 1adet patates 2adet havuç 1soğan[*]tuz,karabiberTarifin HazırlanışıYapılışı: yufkanın biri serilir üzerine içine soğan rendelediğimiz kıymayı her tarafa eşit şekilde yayarız çiğ olarak diğer yufka üzerine konulur yağlanır patates rendelenerek yayılır diğer yufka konulur yağlanır rendelenmiş havuç serilir sıkı bir rulo yapılır 2cm aralıklarla kesilir tepsiye dizilir üzerine yağ sürülür260 derecede hafif kızarana kadar pişirilir [*]afiyet olsun |
Sebzeli Mantı (Yunanistan) Yemek Tarifi |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Mantı (Yunanistan) Yemek Tarifisebzeli mantı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|