Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
piliç, tarifi, tava, yemek, yunanistan

Piliç Tava (Yunanistan) Yemek Tarifi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Tava (Yunanistan) Yemek Tarifi




PİLİÇ TAVA (YUNANİSTAN)

4 kişilik

MALZEME:

4 but,

2 göğüs,

2 tatlı kaşığı kişniş,

1 tatlı kaşığı kimyon,

1 tatlı kaşığı karabiber,

beyaz biber,

tuz,

300 gr beyaz soğan,

6 diş sarmısak,

6 incir,

200 ml sebze suyu,

1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi,

5 yemek kaşığı limon suyu

1 Fırını 180 derecede ısıtın Kişniş, kimyon, kara, beyaz biber ve az tuz karıştırın Etleri yıkayıp kurulayın, baharatlara bulayın

2 Soğanları dilimleyin, sarmısağı ayıklayın, incirleri yıkayarak dörde bölün

3 Eti, soğanları, sarmısağı ve incirleri bir fırın kabına dizin Kalan baharat karışımını serpiştirin, sebze suyunu dökün Kapağı kapatın, 30 dakika pişmeye bırakın Limon kabuğu ve limon suyunu ilave edin Açık olarak 30-35 dakika kızartın Pide ile servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.