Garbür Çorbasi (Fransız) Yemek Tarifi |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Garbür Çorbasi (Fransız) Yemek TarifiYemek Adı : Garbür çorbası Mutfak : Fransız Türü : Çorbalar Zorluk : Süre : MALZEMELER 8 kişilik 2 adet iri soğan 2 çorba kaşığı yağ 2 adet iri patates 1 adet iri havuç 1 küçük kereviz 1 adet orta boy kabak 1 küçük kereviz 15 adet ayşe fasulye 2 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 12 su bardağı et suyu HAZIRLANIŞI Soğanı piyaz gibi doğrayın Diğer sebzeleri de yıkadıktan sonra ince ince doğrayın Bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra soğanı ve diğer sebzeleri ilave edin 5 dakika orta ateşte karıştırarak kavurun Sonra unu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve suyunu ilave edip bir saat pişirin Sonra püre makinasından geçirin Bu çorbada patlıcan hariç mevsime uyan ne sebze varsa onunla yapabilirsiniz |
Garbür Çorbasi (Fransız) Yemek Tarifi |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Garbür Çorbasi (Fransız) Yemek TarifiGarbür Çorbasi (Fransız) Yemek Tarifi ile ilgili Diğer Konular Çorbalar Tarifi-YAYLA ÇORBASI TARİFİ-Yemek Tarifleri Gaspatcho Çorbasi Yemek Tarifi Bonfile sote şasör (Fransız) Yemek Tarifi Fransız Mutfağı Yemek Tarifi Peynirli Soğan Çorbası (Fransız Mutfağı) Yemek Tarifi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|