Biberiyeli Şeftali (İspanya)Yemek Tarifi |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biberiyeli Şeftali (İspanya)Yemek TarifiMalzemeler : 6 Adet şeftali 40 gr tereyağı 3 Paket şekerli vanilya 1 Dal biberiye Yapılışı : Fırınınızı 180 derecede ısıtın Şeftalileri kaynar suyun içerisine atın ve 1 dakika haşlayın Çıkardıktan sonra kabuklarını soyun Ortadan ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkartın Yağlanmış fırın kabına şeftalileri dizin Çeşitli yerlerine biberiye yerleştirin Üzerine vanilyalı şeker ve küçük küçük doğranmış tereyağı parçalarını ekleyin Önceden ısıtılmış fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin Ilık olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|