Hollanda Mutfağı - Hollanda Bisküvisi Tarifi |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hollanda Mutfağı - Hollanda Bisküvisi TarifiHollanda Mutfağı- Hollanda Bisküvisi Tarifi Malzemeler 15 Su Bardağı Un 175 gr Tereyağı 1 Adet Yumurtanın Akı 1 Su Bardağı Pudra Şekeri 1 Paket Vanilya 1 Su Bardağı Toz Şeker 1/2 Paket Kabartma Tozu Yapılışı Unu eleyin Ortasını çukur şeklinde açın Oda sıcaklığındaki tereyağını, pudra şekerini, yumurtanın akını, vanilyayı ve yarım paket kabartma tozunu ilave edin İyice karıştırdıktan sonra bir hamur elde edene dek yoğurun Hamuru üç eşit parçaya ayırın Bu parçaları uzun bir rulo şeklinde yuvarlayın Toz şekeri dikdörtgen şeklindeki bir tepsiye yayın Hamur rulolarını şekerle yuvarlayın Keskin bir bıçakla verevine 2 cm genişliğinde kesin Çok hafif yağlanmış tepsiye dizin Orta hararetli bir fırında 15 dakika pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|