![]() |
Patlıcan İtalyan İşiyemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlıcan İtalyan İşiyemek TarifiPatlıcan İtalyan İşi MALZEMELER 1 kg orta boy patlıcan (kemer patlıcanı da denilen dolmalık patlıcan alalım) İçinin harcı için: 1 su bardağı dolusu beyaz peynir rendesi 1 dilim bayat ekmek HAZIRLANIŞI İşe hemen patlıcanı alacalı soyarak başlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi patlıcanları yıkayıp, süzdürelim ve bir mutfak bezi veya peçeteyle kurulayıp, suyunu iyice alalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz bekleyin, patlıcanlar ılıklaşsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derin bir kasenin içine çıkardığımız patlıcan içlerini koyalım ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığımız sosu, sıcakken patlıcanların üzerine gezdirelim ![]() İsterseniz servise sunmadan önce üzerini çok ince kıyılmış maydanozla süsleyebilirsiniz, yakışır ![]() ![]() ![]() SOSUN TARİFİ Şimdi sıra geldi sosumuzu yapmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Patlıcan İtalyan İşiyemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlıcan İtalyan İşiyemek Tarifipatlican italyan işi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|