![]() |
Armutlu Tart Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Armutlu Tart Tatlı TarifiMALZEMELER 4 armut 1 ![]() yarım paket tereyağı(veya margarin) 2 yumurta sarısı 1 limon 50 gr armut marmelatı yarım su bardağı toz şeker 1 su bardağı sek beyaz şarap 1 çay bardağı kanyak tuz 4 Kişilik HAZIRLANIŞI Toz şekeri, tereyağı (yada margarini), yumurta sarılarını, rendelenmiş limon kabuğuyla karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada armutları soyup ikiye bölün ve çekirdekerini çıkarın ![]() Daha sonra, yarım su bardağı suyla karıştırılmış şarap dolu bir kapta 8-10 dakika kadar haşlayın ![]() Hamuru fırından alın, folyoyu ve kuru fasulyeleri çıkarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|