![]() |
Yağmurlar Altında Kalbim |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Yağmurlar Altında Kalbim![]() bir hüzzam güftesi gibi yağan yağmurlarda ıslandı kalbim sensizlikden bir bahar da toğrağa düştü sevdam ellerimden ![]() her sabah çıkar gelirsin diye yıprandı ![]() ıslandı yağmur altında kalbim seni beklemekden dön artık "gittiğin yağmurla gel" ![]() hasretin fırtına, içim sel sel oldu taşıyorum bulut yüklü sinemde her sonbaharda böyle hicran rüzgarlarıyla esiyorum sitemlerim birkmiş içimde şimşek şimşek her sözde yine böyle muzdarip kimsesizce susuyorum ![]() sevdam bir yaprak gibi uçar gider mevsim hazan bitiyorum her cefaya katlandımda beklerken seni bu baharda ıslandı yağmur altında kalbim geleceksen bu defa ![]() çık gel ve güneşi al yanına ![]() ![]() ![]() ısıt kalbimi üşüyorum papatyalar topla hadi ![]() ![]() ![]() ve birdaha gitme emi ![]() ![]() ![]() ![]() yağmurlar dinince ömrümde ![]() ![]() ![]() aşkın bende; usulca bir tebessüm toprağa güneş gülsün bir filiz gibi yeniden büyüyorum -alıntı-
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|